Experiència SEP reporters

SEP reporters, Dosrius 27/05/2019
Aquest curs hem viscut una experiència molt especial: formar part de l’equip SEP reporters.Us compartim les nostres impressions i les fotografies que reflecteixen algunes de les nostres vivències.
En general m’ha agradat molt ser al SEP reporters, però  el que més m’ha agradat ha sigut organitzar les festes, perqué m’ha divertit molt organitzar-les.L’any vinent ho trobaré a faltar.Marc

El que més m’ha agradat de SEP reporters, ha sigut que sempre hem estat nosaltres els protagonistes en totes les festes de l’escola. David

El que més m’ha agradat durant el tercer trimestre ha sigut la jornada de portes obertes, perquè ha sigut un gran esdeveniment ja que vaig tindre una mica de vergonya perquè hi havia gent més gran que jo i estaven la cap d’estudis, la directora…

Havíem de explicar una mica tot sobre l’escola, els horaris, les assignatures, els amics, el pati, el pavelló, els professors…

Jo vaig fer les assignatures, vaig explicar una mica de cada assignatura.

VA SER UNA EXPERIÈNCIA DIVERTIDA. Edith

A mi personalment el que més m’ha agradat de SEP REPORTERS, ha sigut fer el carnestoltes i el concert de nadal. Perquè estàvem disfressats, parlàvem davant de tota l’escola,  amagar-nos per l’escola perquè els nens no ens veiessin i sobretot l’experiència. L’experiència va ser molt guai, per molt que tingués por de fer-ho malament, també va ser molt divertit i molt bonic. Andrea

El que més m’ha agradat és tot el companyerisme que hem tingut tots, quan una persona nova venia  a l’equip… Estic molt contenta amb els companys i la Teresa.

Sempre ens ho passem molt bé com sempre hi ha dies avorrits o més divertits, però els dies més divertits per mi ha sigut a l’hora de fer el Carnestoltes, encara tinc la imatge de jo abans del pregó corrents per davant de la sala de professors amb el pijama, o quan parlava davant del tots els pares de cicle superior per presentar a les nadales. Però del que més m’enrecordo és del dia que la meva professora va trucar a la meva mare per dir-me que si podia i volia estar a SEP-reporters. Nerea

El que més m’ha agradat de SEP reportes ha sigut el carnestoltes i presentar els concerts de nadal. Sandra

El que mes m’ha agradat de SEP reporters és que puc fer coses que els altres no poden fer per exemple el pregó de carnestoltes , presentar als nens i nenes a nadal i coses com aquestes perquè em sento especial. Matias

El que més m’ha agradat aquest any 2018/ 2019 a SEP reporters ha sigut les experiències compartides amb

els meus companys i companyes de l’equip, com per exemple les nadales d’ infantil, cicle mitjà i cicle superior o per exemple quan ens feien passar per el Carnestoltes… Elsa

Recull fotogràfic

Amunt