Comiat

Ahir, dilluns 2 de desembre, a l’assemblea anual ordinària de socis de l’AFA, el president de l’associació, l’Àngel Gallart, en un moment molt emotiu, va anunciar la seva no continuïtat al front de l’entitat després d’una vinculació ininterrompuda dins de la mateixa de 10 cursos.

La seva decisió ens la explica en la seva carta de comiat.

L’Àngel, primer a l’escola Encarnació Fonoll i, posteriorment, al 2014, després de les fusió de les escoles del municipi, a l’escola actual, ha passat per diversos càrrecs a la junta i ha contribuït de forma determinant a la construcció del que és actualment l’Escola Castell de Dosrius.

Des de l’escola no podem expressar més que agraïment per la seva empenta, lideratge i ma esquerra.

Li desitgem el millor i, coneixent-lo, sabem que seguirà vinculat a l’associació, en un paper menys principal però aportant la seva experiència i il·lusió.

A partir d’avui, la presidència de l’AFA l’assumeix la Lorena Muñoz, que ocupava el càrrec de vicepresidenta i és un valor segur de continuïtat. Com expressa l’Àngel a la seva carta de comiat, conjuntament amb la Nines i la Montse, ja tenen controlat el timó de l’entitat.

Moltes gràcies Àngel!

 

Amunt