Sortida de 5è al Dolmen de Ca l’Arenes

El passat dijous, 5 de novembre tot l’alumnat de 5è vam poder sentir-nos quasi com si fóssim homes primitius. Per això vam fer una excursió d’entorn al Parc Natural del Montnegre-Corredor on vam caminar molts quilòmetres des de Can Bosc fins al Dolmen de Ca l’Arenes on en Jaume, que ens va acompanyar com a guia i voluntari ens va fer explicacions molt interessants de com vivien els humans a la prehistòria i de què era un dolmen. El dolmen de Ca l’Arenes, malgrat no ser dels més grans ens va impressionar molt!

A més, vam recol·lectar plantes remeieres tal i com les havíem estudiat a classe. Vam trobar: ortigues, cap d’ase, menta, romaní, etc. La sorpresa que va arrodonir la sortida va ser la troballa de molts bolets de tardor que vam poder anar collint mentre caminàvem fins al Santuari del Corredor, on vam parar a dinar, a jugar i a construir cabanes com les de les nòmades de fa 8.000 anys!

Recull fotogràfic

Amunt