Diada de Sant Jordi

Des de l’escola us volem explicar com hem viscut la diada de Sant Jordi en el centre.

Tot l’alumnat des de fa setmanes, ens hem estat preparant perquè arribés aquest dia tan especial.

A continuació podreu veure el recull d’activitats realitzades al llarg del dia i els premiats del certamen literari.

Estem molt contents de poder mantenir les nostres tradicions i, a l’hora, ser creatius en les nostres activitats. Esperem que el nostre goig d’avui i la il·lusió que hem vist a les nostres cares, de petits i grans, sigui un reflex de les experiències que podem viure a l’escola.

Gràcies a totes i tots els que hem fet possible aquesta festa.

També volem agraïr a l’ajuntament la generaosa aportació de llibres que han fet a la biblioteca escolar i a les mares i pares de l’AFA pels, premis, pel seu recolzament i pel deliciós esmorzar medieval que ens han aportat.

Reculls fotogràfics:

TREBALLS PREMIATS

6èA (Primer premi)

6èB (tercer premi)

6èC (segon premi)

Amunt