5è visita la Vila romana de Mataró

L’Edat Antiga ens era molt desconeguda, però gràcies al projecte que hem fet a l’escola i la visita que vam fer a Mataró a la Vila Romana es pot dir que quasi ens hem sentit romans o íbers per exemple.

De fet, la visita a la Vila Romana ens va impacatar. Sembla mentida com els romans eren capaços de fer mosaics al terra o com a les cases més luxoses teninen banys romans amb sales amb aigües a diferents temperatures! També ens van impactar les letrines i els hàbits higiènics tant diferents als nostres. Tot i que no ens va fer tanta gràcia saber que els romans esclavitzaven a persones d’altres civilitzacions conquerides.

Ens va agradar molt sentir-nos en la pell de persones que van viure fa molts anys, llàstima que abans de visitar la Vila Romana no poguéssim anar al teatre, ja que ens l’havien anul·lat uns dies abans…

Recull fotogràfic

Amunt