2n i 3r hem marxat de Colònies a la Ruca!

Els grups de 2n i 3r de primària estem a Avinyó de colònies! Després que l’any passat cap dels grups de l’escola pogués anar de colònies, en tenim moltes i moltes ganes!
Durant aquests dos dies anirem penjant algunes fotografies de les activitats que farem, que per cert, us deixem aquí un petit recordatori de totes elles!
Els grups de 2n farem diverses activitats relacionades amb els bandolers! Dijous a la tarda després de dinar, sortirem a fer una excursió pels voltants de la Ruca on molts anys enrere podíem trobar el bandoler Capablanca. A la nit buscarem totes les peces del mapa on apareix un dels refugis d’aquest bandoler, els aconseguirem trobar? Ja força cansades anirem a dormir a les habitacions, que és una part també molt guai de les colònies! Quan ens llevem (els mestres ens han dit que moooolt d’hora!) farem una gimcana, on haurem de demostrar que sabem treballar en equip i que tenim bona punteria. Després d’aquestes colònies de ben segur que acabarem amb grans habilitats per si en Capablanca ens volgués reclutar com a companyes!
Els infants de tercer ens basarem més en algunes dinàmiques d’orientació que com nosaltres som de muntanya, de ben segur que ho sabrem fer d’inici! El dijous després de dinar, farem un estudi biològic de la vegetació i de la vida animal de la riera de Malrubí (diuen que fins i tot capturarem alguns macroinvertebrats!). A la nit agafarem les llanternes i els GPS per trobar alguns elements que amagaran pel bosc amb geolocalització. Tot i que tindrem moltes ganes de xerrar, també estarem cansats, i haurem de dormir una mica, perquè no volem que els mestres ens facin cap broma als més dormilegues el divendres! Després d’esmorzar farem una última activitat, que serà una orientació amb brúixola pels entorns de la Ruca, esperem que no es perdi cap mestre i l’hàgim d’anar a buscar!
Aquí teniu els reculls fotogràfics que anirem actualitzant:
Recull fotogràfic de 2n
Recull fotogràfic de 3r

Amunt