Colònies de 4t i 5è!

Els grups de 4t i 5è de primària estem a l’Alberg La Sala (La Pobla de l’Illet) de colònies! Després que l’any passat cap dels grups de l’escola pogués anar de colònies, en tenim moltes i moltes ganes!
Durant aquests dos dies anirem penjant algunes fotografies de les activitats que farem, que per cert, us deixem aquí un petit recordatori de totes elles!
En comptes d’anar a la casa de colònies, primer anirem fins a Castellar de n’Hug (un dels pobles més alts de Catalunya), visitarem les Fonts del Llobregat, allà on neix aquest riu i baixarem caminant fins la casa de colònies on ens esperarà el bus amb les motxilles grosses. Per la tarda, com que ja coneixerem bé el riu farem una Gimcana sobre el riu Llobregat i a la nit un joc relacionat amb els contrabandistes, ja que fa molts anys en aquesta zona n’hi havia molts! El segon dia 5è farem activitats esportives i 4t descobrirem a fons el riu Llobregat. Per la tarda farem un joc relacionat amb els ocells de la zona, descobrirem l’ornitologia! I per la nit farem la “Furor Party”, on començarem fent jocs cooperatius i acabarem ballant al ritme de la música! 

El divendres s’invertiran les activitats del matí del dia anterior i 4t farem activitats esportives i 5è ens “capbussarem”  al riu Llobregat. 
Per la tarda marxarem amb nostàlgia perquè aquestes colònies fan molt bona pinta, però amb molta alegria per haver-nos-ho passat d’allò més bé! 

Aquí teniu els reculls fotogràfics que anirem actualitzant:
Amunt