Colònies 6è

Els grups de 6è de primària estem a Cantonigròs de colònies! Aquestes són les nostres darreres a primària!
Durant aquests tres dies anirem penjant algunes fotografies de les activitats que farem, que per cert, us deixem aquí un petit recordatori de totes elles!

Avui fem una primera parada al pantà de Sau on desprès d’esmorzar practicarem tir amb arc i farem també una mica de caiac! Desprès ja marxarem cap a la casa on descarregarem les motxilles i farem alguns jocs! A la nit, de fet en realitzarem un on coneixerem la llegenda d’en Serrallonga!

Dijous al matí gaudirem de la natura que envolta la casa, desprès de dinar realitzarem alguns esports d’aventura que encara no us volem desvetllar! I finalment a la nit, desprès de sopar farem el concurs de furor, on cantarem ballarem i intentarem guanyar als altres grups, ens divertirem moltíssim!

Ei i divendres tot i que és el dia de tornada, encara ens llevarem amb forces per fer una darrera sortida i coneixer el camí Ral i perquè s’utilitzava, parlarem d’algunes edificacions i veurem alguns animals com vaques, cavalls, rucs, rapinyaires…

Ens ho passarem genial!!!

Recull fotogràfic que s’anirà actualitzant en la mesura que la cobertura ens deixi.

Amunt