3r s’aventura al Bosc Vertical!

El dilluns, 25 d’abril la classe dels Pandes (3rA) i la classe dels Lleopards de les Neus (3rB), vam anar al Bosc Vertical de Dosrius. 

Ja de bon matí ens vam posar la motxilla a l’esquena i vam començar a caminar cap al bosc vertical, aprofitant que està ubicat a Canyamars. 

La caminada va ser preciosa, amb un cel esplèndid i els camps i els boscos farcits de flors i d’ocells. 

Un cop al bosc vertcal, alguns/es ens vam posar l’arnès i tota la ferralla per eniflar-nos als arbres. Altres ens vam treure les sabates per caminar i notar el terra fred, i el fang viscós caminant pel Camí Sensorial. Va ser tota una experiència, al final tots/es ens vam superar posant a prova les nostres pors i també ens ho vam passar súper bé amb aquesta aventura adrenalínica. 

Després de dinar ens vam tornar a posar les motxilles i vam tornar caminant cap a l’escola. Quan faltava poc per arribar, el cansament ens començava a companyar, però cantant cançons en grup ens vam entretenir i divertir. 

Va ser una sortida que ens va agradar molt!  

Aquí teniu el recull fotogràfic!

Amunt