Viu l’esport a Cicle Mitjà 2022

El passat dijous 5 de maig s’ha celebrat la jornada de Viu l’Esport on ha participat tot l’alumnat de 3r i 4t. En grups barrejats amb els dos nivells han anat passant per les diferents activitats i s’enfrontaven amb un equip diferent a cada estació. D’aquesta manera han pogut gaudir dels diferents jocs i esports que les mestres junt amb el departament d’educació física els hi havia preparat amb molta il·lusió.

Hem jugat a jocs com el cementiri, el datchball, volei amb pilota gegant, bitlles, petanca, indiaques, pitxi, catxipum i molts altres.

Va ser un dia lúdic on gràcies a l’esport, el joc i el moviment ens hem conegut una mica més, ja que a causa de la pandèmia portàvem un temps on no havíem pogut gaudir de fer activitats amb altres grups de l’escola. Totes i tots teníem moltes ganes d’aquest retrobament. Ha estat molt emocionat i totes hem acabat molt contentes. 

Aquí us deixem un recull fotogràfic i algun vídeo d’aquest gran dia!

Amunt