3r visita el Port d’Arenys

El passat dimecres 11 de maig 3r vam anar al Port d’Arenys. Quan vam arribar ens van acollir les expertes monitores i ens van portar cap a la platja d’Arenys. Quina platja més gran i més llarga! Després d’esmorzar vam dedicar-nos a recol·lectar petxines i gràcies a una plantilla vam identificar tots els crustacis que trobàvem. Sabeu que cada cop que trobem una petxina amb un forat és perquè hi ha un cargol que se les menja?
Més tard vam recòrrer el port pesquer i vam descobrir molts dels artilugis amb els quals els pescadors capturen els peixos i crustacis. Va ser impressionant just el moment en el qua va passar una gavina per sobre nostre i mentre volava va menjar-se mig peix i l’altre el va llençar. Quasi ens cau a sobre!
Per acabar de forma emocionant la jornada, vam pujar a una típica embarcació pescera adaptada per fer petits viatges i vam salpar cap a aigües properes al port. El capità de l’embarcació va agafar molta velocitat i les onades ens van escitxar moltíssim en alguns moments!
Va ser un dia on vam aprendre molt i ens ho vam passar molt bé!

Aquí teniu el recull fotogràfic!

Amunt