Presentació d’un conte sobre la història del nostre municipi

Avui, 9 de juny, dia internacional dels arxius, ens han visitat la Silvia Garrido, regidora de cultura i alcaldessa de Dosrius, la Meritxell Dominich, responsable de l’arxiu municipal i en Teo Perea, un il·lustrador amb una extensa trajectòria professional.

Ens han presentat un nou projecte, alineat amb el nostre programa d’innovació pedagògica “Apadrinem el nostre patrimoni”,  on aproparan la història del municipi als i a les infants i joves d’una forma engrescadora i propera amb una sèrie de contes escrits amb diferents nivells de lectura.

Hem conegut el primer llibre de la sèrie, escrit per la Meri i il·lustrat pel Teo, on se’ns presenta a dos germans, en Jan i la Blanca, que saltaran en el temps per conèixer com era el nostre entorn a la prehistòria.

S’ha repartit un exemplar per cada família i el llibre també estarà disponible a la nostra biblioteca.

Felicitem a l’ajuntament per la iniciativa d’acostar la història del nostre municipi a les més petites i petits i donar-los veu per configurar les següents entregues.

 

Amunt