Famílies protagonistes de P5

Les famílies protagonistes de P5 comencen a entrar a l’escola per realitzar algunes activitats. En aquesta publicació us anirem penjant les diferents activitats que van realitzant els grups que passen per l’escola, de tots dos grups

P5A

GRUP 7 (RECULL FOTOGRÀFIC)

La Montse, la Desiree i l’Anna són les famílies protagonistes de p5 que el passat 6 de maig ens van organitzar els jocs de pati dels divendres a la tarda. Amb elles vam gaudir fent relleus amb globus, jugant al joc del mocador i a picar i parar. Com sempre, podeu veure com ens van engrescar la tarda, i amb aquest grup hem acabat les trobades dels divendres a la tarda.

Moltes gràcies famílies!!!

GRUP 6 (RECULL FOTOGRÀFIC)

La Kely, l’Oscar, la Mireia i la Verònica són les famílies protagonistes de p5 que el passat mes de març ens van organitzar els jocs de pati dels divendres a la tarda. Amb elles vam gaudir fent relleus amb globus i relleus de la cullera i pilotes. Com sempre, podeu veure com ens van engrescar la tarda!!

Moltes gràcies famílies!!!

 

 

GRUP 5 (RECULL FOTOGRÀFIC)

El passat mes de març vam gaudir de les trobades de les famílies protagonistes. En aquesta tarda de divendres ens van visitar la Silvia, en Paco, en Felipe i la Sandra i van organitzar: Un circuit motriu, un circuit de mans i peus, una carrera de sacs i ens van ensenyar a utilitzar la raqueta de pàdel. Per finalitzar, tots junts vam obrir el paracaigudes de colors per encistellar la pilota. Va ser un joc cooperatiu molt enriquidor. Va ser una tarda ben divertida i entretinguda!!

Moltes gràcies famílies!!!

GRUP 4 (RECULL FOTOGRÀFIC)

Seguint amb les trobades de les famílies protagonistes, el passat mes de febrer vam gaudir del quart grup format per la Mireia, la cristina i en carlos que ens van organitzar diferents propostes com:
El joc del memori gegant amb dibuixos d’animals. Joc de relleus de la cullera i l’ou (sense ous) amb una pilota
I el joc del “pica paret” tots junts!!

Com sempre, podeu veure la satisfacció de la tarda perquè ens encanta jugar al pati!!

Moltes gràcies!!

 

GRUP 3 (RECULL FOTOGRÀFIC)

Seguint amb les trobades de les famílies de P5, el passat mes de desembre vam gaudir del tercer grup format per la Monica, l’Eva i la Stefi que ens van engrescar i amanir la tarda amb jocs tradicionals com: un macro joc del memory, el joc de les cadires amb diaris i el joc de terra, aire i mar.

I com sempre, és un gaudi aquesta estona plegats al pati de l’escola!! Mireu el recull de fotografies i moments de joc!
Moltes gràcies!!

GRUP 2 (RECULL FOTOGRÀFIC)

Seguint amb les trobades de les famílies de p5, el passat mes de novembre vam gaudir del segon grup format per l’Anna, la Silvia i la Susana que ens van engrescar amb: El joc del mocador, el joc de les cadires i el joc de terra, aire i mar.

I com sempre, podeu veure  la satisfacció de la tarda a les fotografies!!!

Moltes gràcies!!

GRUP 1 (RECULL FOTOGRÀFIC)

El passat mes d’octubre vam iniciar a p5 les trobades de les famílies protagonistes a l’escola.

A la classe de l’espígol van ser 3 famílies la mònica, la karen i l’ainara que van començar i ens van organitzar jocs al pati: El joc de la gallineta cega, pica paret especial, i fer una cursa de sacs i relleus.

Va ser una tarda ben divertida com podeu veure  a les fotografies!!!!

Moltes gràcies famílies!!!

P5B

 GRUP 7 (RECULL FOTOGRÀFIC)

El passat divendres, 13 de maig a la tarda,  vam rebre l últim grup de famílies protagonistes. Ens van fer córrer i jugar moltíssim al pati de la pista. Vam jugar a jocs com “el joc de l’armari”, “el joc de les cadires”, “el joc del llop”, “caminar lligats”… Finalment vam buscar i buscar un tresor que estava molt amagat entre les plantes al pati del castell i el vam trobar! Vam passar una tarda  molt divertida.

Moltes gràcies famílies!!

GRUP 6 (RECULL FOTOGRÀFIC)

El passat divendres, 25 de març, les famílies dels protagonistes van venir a l’escola i ens van proposar de fer 3 jocs al pati. Primer ens vam fer un carnet a la classe i després vam sortir al pati  i ens vam divertir molt jugant al joc del mar, terra i aire, al joc d’equilibri amb pilotes de ping pong i gots de cartró i al joc de transportar amb la boca una cullera amb un ou a sobre. En finalitzar les activitats, com que tots i totes ho vam aconseguir,  vam rebre una medalla.

Moltes gràcies famílies!!

GRUP 5 (RECULL FOTOGRÀFIC)

El dimecres, 9 de març el grup de les famílies protagonistes van venir a l’aula de P5B i ens van proposar de fer un joc d’habilitat amb un plat de cartró, un pal de gelat, la imatge d’un conill i un tap de plàstic. Ens vam divertir tot confeccionant el joc.

Moltes gràcies famílies!!

 

 

GRUP 4 (RECULL FOTOGRÀFIC)

El divendres, 4 de març les famílies dels protagonistes ens van acompanyar una tarda més.
Ens van proposar 3 jocs per fer al pati. El primer joc, tractava de fer 5 grups i buscar imatges de diferents temes (flors, estris de cuina, esports, animals…). Vam estar buscant i buscant i les vam trobar totes. El segon joc, també en grup, havíem de transportar un globus a la panxa tot fent un cuc. El tercer joc era el “Limbo” havíem de passar, tot flexionant els genolls, per sota un pal sense tocar-lo i sense caure.
Finalment, els globus els vam fer petar tots. Que divertit!!!

Moltes gràcies famílies!!!

GRUP 3 (RECULL FOTOGRÀFIC)

El divendres 18 de febrer, les famílies protagonistes del grup 3 ens van proposar de fer 3 jocs al pati: joc del mocador, joc del memori  amb dibuixos d’animals i el joc del Twister. Vam passar una tarda molt divertida.

Moltes gràcies famílies!!!

 

 

 

GRUP 2 (RECULL FOTOGRÀFIC)

El divendres, 3 de desembre, les famílies protagonistes van venir a la classe i ens van ensenyar a fer mandales amb elements de la natura: fulles, pinyes, pedres, branques, trossos de fusta, fruits diversos…L’activitat ens va agradar moltíssim.

Mireu que xules van quedar!!
Moltes gràcies famílies!!

 

Grup 1 (recull fotogràfic)

El divendres,  5 de novembre,  les famílies dels primers 4 protagonistes de la classe de P5B (Els Conills i les Conilles) van poder venir a l’escola. Van venir molt carregats i ens van preparar 4 jocs per fer al pati. Vam passar tota la tarda jugant al joc de les cadires, a les bitlles, al mocador i a les curses de sacs. En acabat,  vam buscar un cofre i ens van repartir medalles per a tots/es. Vam passar una tarda genial.

Moltes gràcies famílies!!!

Amunt