5è coneix l’hipogeu de Dosrius

El passat dilluns 7 de Novembre, tot l’alumnat de 5è vam gaudir d’una sortida d’entorn ben a prop de la nostra l’escola. Gràcies a la visita guiada i l’explicació de la Meri Dominich, encarregada de l’arxiu històric de Dosrius, vam ampliar una mica més els nostres coneixements sobre la cultura prehistòria. Ens va explicar què és un hipogeu, per a què es feia servir i, per suposat, ens va ensenyar l’Hipogeu trobat fa milers d’anys a Dosrius. Aquest se’l va batejar amb el nom d’Hipogeu de La Costa de Can Martorell.

 

Degut al pas dels anys, el seu aspecte ha variat respecte l’inicial, però tots i totes vam poder veure, in situ, com era la seva forma, la grandària i fins i tot ens vam poder imaginar com havien trobat les restes d’aquests avantpassats!

Aquí teniu el recull fotogràfic!

Amunt
Translate »