Famílies protagonistes I5

i5a

i5b

grup 1 (recull fotogràfic)

El passat dijous, 27 d’octubre, el primer grup de famílies protagonistes de I 5A van venir a l’escola i ens van proposar de fer un joc de pistes  per la classe “trobar el tresor de la bruixa” on anàvem trobant pistes i fent proves com pinta una mascareta, fer un trencaclosques, escriure un nombre a la mà d’un company.

Vam passar una bona estona junts

Moltes gràcies famílies! Vam passar una tarda genial!

GRUP 1 (RECULL FOTOGRÀFIC)

El passat dijous, 27 d’octubre, el primer grup de famílies protagonistes de I 5B van venir a l’escola i ens van proposar de fer jocs al pati. Vam passar una bona estona jugant al mocador, a la gallineta cega, a estirar la corda i a petar globus amb el cul.

Moltes gràcies famílies! Vam passar una tarda genial!

Amunt
Translate »